Bezmaksas nomaksa Samsung viedtālruņiem

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Arī naudas telefona iegādei var nebūt, jo klientam, kas vēlas iegādāties jaunāko mobilā telefona modeli, tiek piedāvātas visdažādākās finansējuma programmas: kredīts, līzings vai nomaksa. Un visas šīs darbības, kas saistītas ar jauna viedtālruņa iegādi (meklēšana, izvēle, kredīta noformēšana, iegāde un piegāde), var tikt veiktas jebkurā sadzīves tehnikas internetveikalā online režīmā.

 

Kur ātri nopirkt Samsung Galaxy Note

 

Sekojot visā pasaulē pazīstamajai Apple pieredzei mobilo telefonu iegādē līzingā, visi pārējie viedtālruņu izstrādātāji bija spiesti nolaisties līdz tādam pašam pieejamības līmenim. Tieši tāpēc kredīti mobilajiem telefoniem pakāpeniski pārauguši līzingos, bet līzingi bezprocentu nomaksā. Šobrīd mēs aizvien biežāk sastopam bezprocentu līzinga piedāvājumus, bet patiesībā mums piedāvā izmaksāt iepatikušos mobilo telefonu pa daļām (uz nomaksu).

 

No visiem iespējamiem mobilo telefonu pārdevējiem vispopulārākie ir sadzīves tehnikas internetveikali, turklāt tie var izskatīties, kā:

 

  1. zīmolu tirdzniecības punkti, kur jūs varat iegādāties tikai oriģinālu ierīci;
  2. tīmekļa vietnes – agregatori, kas sakoncentrējuši sevī milzum daudz mobilo telefonu pārdevējus;
  3. lielie veikali, kurus sadzīves tehnikas tirgū pārstāv stacionāru tirdzniecības vietu tīkli, bet tie nevar iztikt arī bez savas interneta lapas.

 

Vienalga, kādos interneta veikalos esat nolēmis vērsties, jums tiks piedāvāts noformēt viedtālruņa iegādi kredītā. Ja esat nolēmis iegādāties jaunāko Samsung Galaxy Note mobilā telefona versiju, tad visdrīzākais ar saviem ietaupījumiem jums nepietiks, jo Samsung Galaxy Note cena nereti pārsniedz pat populārā iPhone cenu (vairāk kā 1000 eiro) atkarībā no modifikācijas. Jūs neko nezaudējat, pieņemot piedāvājumu iegādāties mūsdienīgu telefonu bez pārmaksas, bet tikai paaugstiniet savas dzīves līmeni un paplašiniet personīgo komforta zonu.

 

Kā notiek Samsung Galaxy Note iegāde kredītā

 

Lai iegādātos Samsung Galaxy Note internetveikalā, lielākā daļa tirdzniecības vietu lūgs jums reģistrēties tīmekļa vietnē. Jums būs jāizveido savas personīgais kabinets, jāievada informācija par sevi un tikai pēc tam jāpāriet uz telefona meklējumiem. Ņemot vērā to, ka pieejami vairāki Samsung Galaxy Note modeļi, jūs varēsiet “ielikt” pircēja grozā visus esošos modeļus, lai vēlāk tos salīdzinātu.

 

Tiklīdz parametri, komplektācija un cenas tiks salīdzinātas un jūs izlemsiet, kuru Samsung Galaxy Note modifikāciju gribat iegādāties, pāriesim pie paša pirkuma. Pārejot uz izvēlētā telefona lapu, jums tiks piedāvāti papildus pakalpojumi, piemēram:

 

  • mobilā telefona noformēšana bezprocentu kredītā;
  • iespēja pasūtīt papildus garantiju, tādējādi uz vairākiem gadiem pasargājot savu pirkumu;
  • iepazīties ar Samsung Galaxy Note komplektāciju, piemēram, ko jūs iegūsiet kopā ar pašu mobilo telefonu: uzlādes ierīci, austiņas, adapterus un citu garnitūru.
  • iespēja iegādāties papildus aksesuārus.

 

Kas attiecas uz pēdējo punktu: visi izvēlētajam mobilajam telefonam piemērotie aksesuāri ideāli atbildīs jūsu Samsung Galaxy Note prasībām un nepieciešamības gadījumā varēs tikt iekļauti kredīta kopējā summā. Tādā veidā, vēršoties pēc bezprocentu kredīta Samsung Galaxy Note telefonam, jums ir iespēja iegādāties pilnu komplektu, nepārmaksājot: mobilo telefonu un tā aprīkojumu.

 

Lai noformētu kredītu, pieteicējam ir jāatbilst tikai pašām elementārākajam prasībām: jābūt pilngadīgam, Latvijas iedzīvotājam, jābūt bankas kontam u.t.t. Kredīta pieteikums tiek iesniegts online un lēmums par kredīta piešķiršanu tiek paziņots jau 15 minūšu laikā. Lielākā daļa pieteikumu mobilā telefona iegādei tiek apstiprināti. Pēc tam, kad tiks noslēgts līgums ar kreditoru (ar elektroniskā paraksta palīdzību), mobilais telefons tiek nosūtīts uz piegādes kompāniju, lai dažu dienu laikā nonāktu sava īpašnieka rokās.

 

Regulāri ikmēneša maksājumi pilnā apmērā varēs izlabot jūsu kredītvēsturi, ja pirms tam ar to ir bijušas problēmas. Kad kredīts tiks veiksmīgi atmaksāts, bankas un kreditori personīgi sūtīs jums visizdevīgāko kredītu piedāvājumus.

 

Kāpēc pirkt mobilos telefonus internetā ir ērti?

 

Neskatoties uz to, ka jebkurā internetveikalā iespējams iegādāties mobilo telefonu kredītā, šeit var atrast jebkuru viedtālruņa modeli, pat ja parastā stacionārā tirdzniecības punktā tas nav pieejams. Tīmekļa vietnē tiks parādīts, vai katalogā piedāvātais modelis ir pieejams. Ja šobrīd tas nav pieejams, jūs varēsiet vērsties pie veikala menedžera, lai noskaidrotu, cik ilgā laikā to varēs jums piegādāt. Tāpat jums nav vajadzīgs apgrūtināt sevi ar piegādi: veikals pats nosūtīs jūsu pirkumu un visbiežāk – pilnīgi bez maksas.

 

Mobilo telefonu modeļiem internetveikalā vienmēr tiek parādīta gan to pilna cena, gan ikmēneša kredīta maksājums. Tomēr jums vienmēr būs iespēja izmantot online kredītu kalkulatoru – šādas ierīces tiek piedāvātas jebkura tehnikas internetveikala lapā.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

iPhone 11 līzingā

Vismūsdienīgāko viedtālruņu korporācija Apple nebeidz pārsteigt ar savām izstrādēm un šoreiz tā visai pasaulei ir prezentējusi jauno augsto tehnoloģiju mobilo telefonu iPhone 11

Sony Xperia kredītā

Augsto tehnoloģiju elektronikas, tai skaitā arī mobilo telefonu pieejamība kļuvusi iespējama reizē ar banku piedāvājumiem par šādu pirkumu kreditēšanu

Playstation 4 kredītā

Bez ierastajiem gadžetiem, bez kuriem mēs nevaram strādāt, atpūsties vai ceļot, ir vēl viena ierīce, kas spēj mūs aizraut ne vienu vien stundu – tā ir spēļu konsole Playstation 4

Apple watch 4 kredītā

Gudrie pulksteņi, viedtālruņi, pulksteņtelefoni jeb Apple watch – šie visi ir vienas un tās pašas ierīces nosaukumi, kas izskatās kā parastais rokas pulkstenis, bet var aizvietot veselu personālo datoru