Mūsdienīga viedtālruņa iegāde bez pārmaksas

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņematies nekādas saistības.

Tieši tāpēc šādu mobilo ierīču cena pārsniedz vairākus simtus eiro (populāro zīmolu viedtālruņi bieži pārsniedz pat 1000 eiro). Bet kā nopirkt šo mūsdienīgo telefonu, ja tā cena lielākai daļai ir pārāk augsta? Turklāt nākamie, jaunākie modeļi maksās vēl dārgāk par esošajiem. Kā dzīties pēc inovatīviem risinājumiem, ja ar darba algu šādiem pirkumiem nepietiek? Vai iespējams nopirkt modernu viedtālruni vairākos maksājumos? Tieši šo jautājumu mēs nolēmām apspriest mūsu rakstā.

Samsung S9 ar neticamām kameras iespējām

Samsung ir viens no vadošajiem viedtālruņu ražotājiem, bet no dārgākiem elektronikas zīmoliem Samsung atšķiras ar cenu pieejamību. Tas neliecina par to, ka Samsung viedtālruņu kvalitāte atpaliek no konkurentiem, bet izdevīguma ziņā Samsung noteikti vinnē. Pēdējais Samsung flagmanis ir svaigais Galaxy S9 ar neticami jaunām kameras iespējām, kas pēc savām funkcijām apsteidz pat cilvēka acs iespējas.

Jaunā Samsung iespējas patīkami pārsteigs tā īpašniekus:

  1. Kamera uzņem precīzus un spilgtus uzņēmumus jebkuros laikapstākļos, jo “prot” pielāgoties apkārtējai videi līdzīgi cilvēka acij.
  2. Jau ierastā aizsardzība sistēma pret putekļiem, netīrumiem un ūdens.
  3. Precīzs attēls pat naktī vai spilgtā dienā.
  4. Iespēja ierakstīt palēninātu video ar pievienotu mūziku un veiksmīgāko kadru izcelšanu.
  5. Samsung S9 ekrāns šķiet neierobežots, pateicoties noapaļotajām viedtālruņa malām, tas neiziet ārpus kameras korpusa robežām.
  6. Samsung S9 ir 1,4 reizes jaudīgāki skaļruņi nekā iepriekšējiem viedtālruņu modeļiem.
  7. Īpašnieks var atbloķēt Samsung S9, izmantojot vienu no 6 veidiem: acu zīlītes skeneris, sejas atpazīšana, PIN kods, figūra, pirkstu nospiedums.
  8. Unikālu personalizētu emoji izveide, nododot savu mīmiku, skaņas vai emocijas. Iespēja dalīties ar saviem personalizētajiem emoji sociālajos tīklos.
  9. Dokstacijas un monitora pieslēgšana pie Samsung S9 ļauj pilnībā imitēt personālā datora darbu.

 

Un tā, šādas Samsung S9 iespējas neatstāj vienaldzīgu nevienu, bet kā atrast izdevīgu un caurspīdīgu finansēšanas avotu viedtālruņa iegādei? Arī uz šo jautājumu zīmola pārstāvji ir atraduši atbildi: protams, kredīts!

Kā un kur nopirkt Samsung S9 kredītā

Salīdzināt un piemeklēt kredīta nosacījumus Samsung S9, pirmkārt, iespējams ar interneta veikalu palīdzību. Visoptimālākais un pārbaudītākais variants ir Samsung S9 iegāde kredītā pie mobilā operatora Tele2. Finansēšanas programmu jūs varat redzēt uzreiz operatora tīmekļa vietnē. Piedāvājums ir pieejams tikai klientiem ar pieslēgumu. Ja jūs vēl neesat Tele2 abonents, varat pasūtīt jebkuru no pieejamiem tarifu plāniem:

  1. tarifu plāns – 1,5 GB;
  2. tarifu plāns – 5 GB;
  3. tarifu plāns – Bezlimits;
  4. tarifu plāns – Jauniešiem;
  5. tarifu plāns – Senioriem.

 

Pievērsiet uzmanību, ka pārdevējs - operators piedāvā pazeminātu cenu Samsung S9 gadījumā, ja vēlēsieties nopirkt viedtālruni uzreiz. Tādā veidā jūs varēsiet ieekonomēt 300 eiro (859-559). Samsung S9 cenā jau ir ietverts PVN, nepieciešamības gadījumā pircējs var apdrošināt pirkumu. Atmaksas periods – 24 mēneši ar iespēju atmaksāt atlikušo parāda summu pirms termiņa.

Cenas samazināšana uzreiz par 300 eiro padara ikmēneša kredīta maksājumu vēl pieejamāku: tikai 21,19 eiro. Atkarībā no izvēlētā tarifa plāna Tele2 uzreiz norādīs ikmēneša maksājuma apmēru, kas būs jāmaksā ne tikai par jauno Samsung S9, bet arī par sakaru pakalpojumiem.

Galvenās Samsung S9 iegādes priekšrocības Tele2 interneta veikalā:

  • Kredīts ir bezprocentu nomaksa, tāpēc jūs neko nepārmaksājat.
  • Iegādātās ierīces piegāde Latvijas teritorijā ir bez maksas.
  • Ja Samsung S9 neattaisnos jūsu cerības, viedtālruni varat atgriezt atpakaļ 14 dienu laikā no saņemšanas brīža.
  • 2 gadu garantija.

 

Ja esat bezaizspriedumains inovatīvo tehnoloģiju pielūdzējs, varat izvēlēties arī lētāku viedtālruni ar tādiem pašiem nosacījumiem, bet par zemāku cenu:

  1. Samsung 4S – 250 eiro (ikmēneša maksājums - 10,39 eiro).
  2. Samsung А20е – 169 eiro (ikmēneša maksājums – 6,89 eiro).
  3. Samsung А10 – 159 eiro (ikmēneša maksājums – 5,99 eiro).
  4. Samsung А40 – 239 eiro (ikmēneša maksājums – 9,19 eiro).

 

Samsung S9 piedāvājumi ir pieejami arī citos interneta veikalos, tāpēc nākamais aizņēmējs var izanalizēt visus esošos kredītu piedāvājumus ar kredītu kalkulatora palīdzību, ko piedāvā ikviens interneta veikals. Galvenie šādu veikalu kreditori ir trešās personas – privātās finanšu kompānijas, no kurām ir daudz vieglāk saņemt apstiprinājumu nekā no bankām. Lai iegādātos Samsung S9 kredītā, aizņēmējam ir jāatbilst tikai galvenajām prasībām: jābūt pilngadīgam, jābūt pastāvīgai dzīvesvietai LR teritorijā un pozitīvai kredītvēsturei.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņematies nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņematies nekādas saistības.

Acer portatīvie datori līzingā

Mūsdienās lielākā daļa cilvēku pat dažas dienas nespēj iedomāties savu dzīvi bez personālā datora vai klēpjdatora

Samsung S10 kredītā

Ja personālie datori mums ir nepieciešami mājās, darbā vai ceļā, tad mūsdienīgs viedtālrunis mums ir nepieciešams 24 stundas diennaktī un 365 dienas gadā

Portatīvie lenovo datori līzingā

Grūti iedomāties cilvēku, kas spētu vairākas dienas nodzīvot bez datora vai klēpjdatora (portatīvā PC), jo tehnoloģiju atbalsts mums ir nepieciešams ne tikai darbā, bet arī mājās, mašīnā, atpūšoties

iPhone XR kredītā

Gaidot katru jauno Apple iPhone modeli, šī leģendārā zīmola pielūdzēji ar drebošu sirdi prognozē jaunākās tehnoloģijas, kuras, pēc viņu domām, būs jaunajam viedtālruņa modelim