BigBank aizdevumu programmas jebkurai dzīves situācijai

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Periodiski katram no mums rodas vajadzība aizņemties naudu (noformēt kredītu) vai otrādi, atlikt – uzkrāt naudas summu (atvērt depozītu bankā). Gan tos, gan citus pasākumus pieredzējuši klienti uztic tikai populārām, uzticamām bankām ar augstu reitingu. Protams, ja finanšu kompānija veiksmīgi darbojas jau 25 gadus, tad tās kompetence un profesionālisms neizraisa šaubas.


Tieši par šādu uzticamu finansiālu plecu daudziem Latvijas iedzīvotājiem kļuvusi BigBank, kas dibināta 1992.gadā Tartu. Kopš tā laika šīs grupas pakalpojumus jau veiksmīgi izmantojušas vismaz 8 valstis. Šobrīd BigBank darbojas 9 attīstītās Eiropas valstīs (tai skaitā Zviedrijā un Vācijā) un ir viena no mūsdienīgākajām finanšu struktūrām.


Pretēji izplatītajiem šauri specializētiem banku institūtiem, BigBank piedāvā iespēju izmantot jebkuru naudas palīdzību, turklāt pirmais sadarbības nosacījums kompānijai ir neviltota klientu apkalpošanas atklātība.


Pēc ekonomiskajiem rādītājiem uz 2016.gada 1.janvāri BigBank ir iekarojusi 9 Eiropas valstu finanšu tirgu, tās štatā ir 433 cilvēki un klientu bāze 172500 cilvēki. Aktīvo līdzekļu apmērs uz šo datumu bija 353 miljoni eiro.


Neskatoties uz iespaidīgajiem cipariem – BigBank veiksmīgas darbības rādītājiem, kompānija dažādi atbalsta Latvijas kultūras attīstību un stiprināšanu: organizē pasākumus, kas ļauj apzināties tradīcijas, tai skaitā organizē sporta sacensības nacionālā garā. Bet par visatklātāko bankas soli kļuvusi tās izglītošanas darbība sabiedrībā: pilsoņu informēšana par atbildību pret dzīvniekiem.


BigBank pakalpojumu vienkāršība un pieejamība


Grūti noticēt, bet BigBank kredītu ikviens Latvijas iedzīvotājs var noformēt tuvākajā pasta nodaļā, tomēr vispirms būs nepieciešams nosūtīt online pieteikumu aizdevuma noformēšanai un 24 stundu laikā sagaidīt atbildi. Elementāri saprotams, kā tieši izskatīsies kredīta atmaksa: lapā ir kredīta kalkulators, kurā atkarībā no ievadītajiem parametriem tiks parādīts paredzamais ikmēneša maksājums kā aprēķina rezultāts. Lai to aprēķinātu, jānorāda tikai kredīta summa un atmaksas termiņš (0,5-5 gadi). Ja maksājuma apmērs jūs pilnībā apmierina, zem tabulas spiežam pogu “iesniegt pieteikumu” un pārejam pie tā aizpildīšanas.


Līdzās cipariem klientam tiek sniegts sīks visu izmaksu apraksts un efektīvas procentu likmes aprēķināšanas mehānisms, kas ir reālā maksa par naudas izmantošanu ar visiem papildus izdevumiem. Tomēr visus šos aprēķinus var dēvēt par “aptuveniem”, jo konkrētais % tiks noteikts tikai pēc tam, kad aizņēmējs sniegs ziņas par saviem ienākumiem, bet BigBank pārbaudīs tā kredītvēsturi un uzticamību.


Nav grūti iedomāties, ka vispopulārākie BigBank produkti ir tās kredītprogrammas, un pastāv 7 kredītprogrammu kategorijas:


1. BigBank standarta kredīts.


Lai saņemtu šādu parastu patēriņa kredītu, aizņēmējam ir jābūt vismaz 20 gadus vecam, bet viņa ikmēneša ienākumiem pēc visu nodokļu nomaksas ir jābūt 270 €. Tāpat lapā uzreiz tiek norādīti papildus nosacījumi: kredīts 7000 € apmērā tiks izsniegts tikai pret galvojumu. Par jebkura aizņēmuma noformēšanu tiks ieturēti 5% no kredīta apmēra un katru mēnesi par administrēšanu tikts uzrēķināti 2,5%. Un tomēr, standarta kredīta sākuma likme – 40% gadā.


2. Auto kredīts.


Šis piedāvājums atšķiras ar paaugstinātu lojalitātes līmeni: 1 – nav pirmās iemaksas; 2 – no 8,9% gadā; 3 – kredīta summa – līdz 15 000 €; 4 – KASKO noformēšana nav obligāts naudas saņemšanas nosacījums; 5 – mašīna uzreiz pāriet aizņēmēja īpašumā. Pie papildus nosacījumiem var minēt, ka kredīta noformēšana jums izmaksās ne lētāk kā 5% no aizdevuma apmēra, bet arī ne mazāk kā 100 €. Tāpat naudu atļauts atgriezt pirms termiņa, palielinot ikmēneša maksājuma apmēru.


3. Lielo notikumu kredīts.


Šī kredīta procentu likme var svārstīties no 8,9 līdz 18,9% gadā. Šāds aizdevuma tips ir paredzēts jebkuriem lieliem notikumiem: remontam, biznesa atvēršanai, slepena sapņa realizācijai vai mērķa sasniegšanai, kuru vairs ilgāk nevar gaidīt. Kredīta papildus nosacījumi ir minimālie ienākumi no 500 € un citu finanšu saistību neesamība. Aizņēmēja finansiālās puses raksturojumam ir jābūt pozitīvam.


4. Kredītu apvienošana.


Refinansēšanas kategorija saviem nākamajiem aizņēmējiem piedāvā likmi no 8,9 līdz 20,9%, šim lielumam tam tiks pievienoti arī jūsu papildus izdevumi. Kredīta noformēšana, pieteikuma iesniegšana un naudas saņemšana ar pārkreditēšanas nosacījumiem ne ar ko neatšķiras no citiem finanšu produktiem, tāpēc klienti var vērsties pie kreditora, izmantojot online pieteikumu, zvanot pa karsto līniju. Parakstīt līgumu varēs jebkurā pasta nodaļa vai kompānijas pārstāvniecībā, kas atrodas TC “Origo”. Pēc līguma parakstīšanas 48 stundu laikā nauda tiks ieskaitīta jūsu kontā.


5. Līzings.


Šajā piedāvājumā BigBank sadarbojas ar aptuveni 300 parteriem, tāpēc, ja vēlaties iegādāties konkrētu preci, noteikti atradīsiet sev piemērotu variantu. Aizņēmējs šajā gadījumā var nebūt Latvijas pilsonis, viņam nav jābūt uzturēšanās atļaujai. Obligātie ikmēneša ienākumi no 230 €. Atmaksas nosacījumi var mainīties atkarībā no jūsu finansiālā stāvokļa, tāpēc līgumā vienmēr būs paredzēta objekta pirmstermiņa izpirkšana.


6. Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.


Pēc šīs programmas BigBank ļauj saņemt summu skaidrā naudā līdz 70% no jūsu ķīlas objekta (nekustamā īpašuma) vērtības. Iespējamais aizņēmuma apmērs – līdz 130 tūkstošiem € ar naudas atmaksas termiņu līdz 15 gadiem ar 15% gada likmi. Saņemto kredītu var novirzīt lieliem izdevumiem, piemēram: remontam, nekustamā īpašuma iegādei, vairāku aizņēmumu vai hipotēkas pārkreditēšanai, biznesa attīstībai, līdzfinansēšanai vai personīgām vajadzībām.


7. Kredīts ceļojumiem.


Tas ir viens no interesantākajiem BigBank piedāvājumiem, kas ļauj īstenot unikālus braucienus un iegūt milzum daudz iespaidu, izpētot pasauli ceļojumos. Standarta gada likme – 8,9-18,9%, bet prasības aizņēmējam ir augstākas, nekā patēriņa kreditēšanā: minimālie ienākumi no 500 € mēnesī uz rokas un finanšu saistību neesamība.


Lielākā daļa BigBank kredītu programmas ir līdzīgas nosacījumu ziņā, atliek vien pareizi izvēlēties vajadzīgo kategoriju un aizpildīt anketu pieteikuma izskatīšanai, sniedzot patiesu informāciju. Izmantojot kredītu kalkulatoru, neaizmirstiet pārslēgties uz vajadzīgo kredīta veidu, lai saņemtu aktuālu rezultātu.


Bez kredītu piedāvājumiem BigBank piedāvā iespēju izmantot uzkrājošus depozītus ar dažādiem naudas noguldīšanas termiņiem. Tāpat kompānija ir vienmēr atvērta jebkurai sadarbībai, ikviens klients var izmantot partnerprogrammas iespējas.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredīts mājoklim

Kā ērtāk iegādāties savu mājokli?

TF Bank kredīts

Daudzu pievilcīgu kreditēšanas programmu vidū aizņēmēji pirmkārt izvēlas tās, kuras izmantojot, naudu var saņemt ātri un bez īpašām grūtībām, bet vēlāk – viegli un ātri atgriezt parādu

Kredīts Brīvība

Brīvo kredītu rašanos samērā viegli skaidrot no ekonomikas, precīzāk sakot, uzkrājumu viedokļa

Nauda dzīvoklim

Kur ņemt naudu dzīvoklim – aktuāls un sāpīgs jautājums daudzām ģimenēm. Viss tāpēc, ka nekustamā īpašuma cenas aug nepārtraukti reizē ar gada likmēm bankās, bet darba algas palielinājums virzās “gliemeža” tempos.