Kur ņemt naudu, lai apmaksātu mācības autoskolā

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Apmācības cena Rīgas autoskolās sastāv nevis no viena maksājuma, kas jāiemaksā līdz kursa sākumam, to veido dažādi pakalpojumi, kas tiek sniegti mācību iestādē. Apmācību cena ir tieši atkarīga no praktisko nodarbību skaita un kategorijas, kuru esat nolēmis iegūt: piemēram, vienā no Rīgas autoskolām tās administrācija uzreiz savā tīmekļa vietnē noteikusi katra pakalpojuma cenu:

 

  • Teorētiskā kursa cena.
  • Vienas praktiskās nodarbības cena (automašīnai ar automātisko pārnesumkārbu nodarbība maksās mazliet dārgāk nekā automašīnai ar mehānisko transmisiju).
  • Pakalpojumu apmaksa CSDD. Šeit ietilpst maksa par šādām procedūrām: teorijas eksāmena kārtošana, auto vadīšanas eksāmena kārtošana, maksa par automašīnas ekspluatāciju eksāmena kārtošanas laikā un pašas autovadītāja apliecības cena.
  • Medicīniskā komisija.


Reizē ar obligāto apmācību studentiem tiek piedāvāts iziet pirmās medicīniskās palīdzības sniegšanas kursus.


Ja esat samērā nopietns jauns cilvēks vai atbildīga jauna sieviete, kas vēlas iemācīties vadīt automašīnu pārliecināti un droši, ievērojot ceļu satiksmes noteikumus, tad jūs, visdrīzākais, apmeklēsiet visas praktiskās nodarbības, turklāt iziesiet arī pirmās medicīniskās palīdzības sniegšanas kursus. Nav grūti iedomāties, ka viss apmācības komplekts jums izmaksās palielu naudas summu, kuru būs grūti sakrāt uzreiz, pat neskatoties uz to, ka kursi ilgst aptuveni 2 mēnešus, un apmaksāt praktiskās nodarbības jūs varēsiet pakāpeniski.


Labākais variants: apmācība kredītā


Bankas un kredītkompānijas nav varējušas neņemt vērā šādu savu klientu finansiālo problēmu, tāpēc savā kredītpiedāvājumā sākušas ieviest programmu, kas ļautu iziet apmācību autoskolā, veicot pakāpenisku apmaksu ar kredīta palīdzību.


Būtībā kredīti apmācībai autoskolā ir patēriņa kredīti, un tos saņemt ir samērā vienkārši, ja atbilstat visvienkāršākajām prasībām. Pirmā banka, kas nolēma izsniegt kredītus mācībām autoskolā, bija Citadele. Tā sāka sadarboties ar konkrēta zīmola autoskolu tīklu, tāpēc kredīti topošajiem autovadītājiem tiek izsniegti tikai tajā gadījumā, kad tie grasās mācīties vai mācās tieši tajā mācību iestādē, kas ir Citadeles biznesa partneris.


Citadele kredīts mācībām autoskolā


Mācību kredītu var noformēt 10 minūšu laikā jebkuras autoskolas teritorijā, kas ietilpst Citadeles biznesa partnera tīklā.
Kas būs nepieciešams topošajam autoskolas studentam, lai saņemtu kredītu un ar šo naudu segtu mācību izdevumus:

 

  1. Pase vai ID karte.
  2. Topošajam aizņēmējam kredīta noformēšanas brīdī ir jābūt 18 gadus vecam.
  3. Pieteicējam kredīta saņemšanai ir jābūt stabiliem ienākumiem LR teritorijā.


Kādas priekšrocības var saņemt, noformējot kredītu apmācībai autoskolā?

 

  • Kredīts tiek noformēts prestižā un populārā bankā, kas var lepoties ar savu nevainojamo reputāciju un ilggadēju uzticamību.
  • Kredīts tiek noformēts samērā vienkārši uz divu dokumentu pamata un acumirklī.
  • Lai saņemtu kredītu, topošajam studentam nekur nav jāiet – naudas palīdzība tiek noformēta jebkurā autoskolā, kas ietilpst Citadeles partnera mācību iestāžu tīklā.
  • Lojāli kreditēšanas nosacījumi, kas gandrīz ikvienam gribētājam ļauj pabeigt auto vadīšanas kursus.
  • Gada procentu likme tiek apmaksāta pakāpeniski – katrā ikmēneša kredīta maksājumā.


Kreditēšanas nosacījumi

 

  1. Atmaksas periods – no 3 mēnešiem līdz 5 gadiem.
  2. Kredīta apmērs – 100-5000 eiro.
  3. Ja klients (nākamais students) ir vecumā no 18 līdz 21 gadam, tad kredīta apmērs, uz kuru tas var cerēt, nebūs lielāks par 1000 eiro.
  4. Noformējot kredītu summai, sākot no 1400 eiro, klientam ir jāveic pirmā iemaksa 10% apmērā un vairāk no aizdevuma summas.


Ja esat nolēmis iziet autovadītāja kursus līzingā, tad anketā, kuru aizpildīsiet autoskolā, jānorāda, ka gribētu izmantot iespēju mācīties līzingā. Ja jums radīsies papildus jautājumi saistībā ar šo kredītu, varat vērsties pie Citadeles bankas kredītu konsultanta pa telefonu un noskaidrot finansēšanas nianses.


Citi varianti autovadītāju kursu apmaksai


Protams, Citadele nav vienīgā banka, kas piedāvā šādu kredītprogrammu, tāpēc, ja šis kreditors jums atteiks, varat pamēģināt saņemt finansējumu citā organizācijā. Kā alternatīva apmaksas metode var būt arī kredītkarte, kā arī parastie patēriņa kredīti skaidrā naudā.


Ja jums nav iespējams oficiāli apliecināt savus ienākumus vai arī jūsu kredītvēsture nav ideāla, pamēģiniet vērsties pie mazpazīstamām jaunām kredītorganizācijām, kas vēl tikai sāk veidot savu klientu bāzi. Un pēdējais variants – ātrie kredīti vai lombardi (ja jums ir vērtīgas mantas, kuras šobrīd jums nav vajadzīgas).

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kredītkarte vai debetkarte

Mūsdienu finanšu pakalpojumu tirgus piedāvā 2 veida plastikāta kartes: kredītkarti un debetkarti

Apple produkti uz nomaksu

Apple – pasaulē slavens amerikāņu elektronikas un datortehnikas zīmols, kam popularitātes ziņā pasaulē diez vai atradīsies līdzīgi ražotāji

Kredītbrīvdienas

Tāds jēdziens kā “kredītbrīvdienas” parasti nozīmē noteiktu laika periodu, kura laikā aizņēmējs, kas noformējis bankā ilgtermiņa kredītu, saņem tiesības pilnībā vai daļēji nemaksāt parādu par savām finansiālajām saistībām

Kredīts dzīvokļa remontam

Jebkuram mājoklim, tāpat kā mums pašiem, ir savas vajadzības, jo jebkura māja vai dzīvoklis grib būt skaists tieši tāpat kā cilvēks: jaunas tapetes, moderni gaismekļi, neparasts dekors un, protams, jaunas mēbeles