Moneza finansiālās palīdzības veidi

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņematies nekādas saistības.

Visdrīzākais, atbilde slēpjas to pieejamībā, jo saņemt patēriņa aizņēmumu jūs varat dažu minūšu laikā. Turklāt šī summa var būt pavisam nenozīmīga (ir lieliski piemēroti tiem, kas vēl joprojām nav iemācījušies racionāli plānot savus izdevumus mēnesi uz priekšu – līdz nākamajai darba algai).


Tomēr patēriņa kredīta otra puse var izskatīties arī pavisam citāda: tieši šis aizņēmuma veids var variēties apmēros no vairākiem simtiem līdz vairākiem tūkstošiem eiro. Šāds iespējamo patēriņa kreditēšanas apmēru diapazons ļauj aizņēmējam ne tikai risināt neatliekamas problēmas, bet arī iegādāties automašīnu vai nekustamo īpašumu. Protams, par patēriņa aizņēmuma naudu jūs nevarēsiet nopirkt savu dzīvokli, tomēr šādu kredītu var izmantot kā pirmo iemaksu, noformējot hipotēku. Vai kā trūkstošo summu, veicot lielu pirkumu.


Patēriņa aizņēmums no Moneza


Tieši tādu patēriņa aizņēmumu piedāvā viena no Latvijas finanšu kompānijām ar nosaukumu “Moneza”. Turklāt tās nosacījumi būtiski atšķiras no konkurentiem ar savu izdevīgumu:

 

  • Iespējamā aizņēmuma apmērs – 2000-5000 eiro.
  • Atmaksas periods – no 6 mēnešiem līdz 5 gadiem.
  • Gadījumā, ja jūsu pieteikums patēriņa aizņēmumam tiks apstiprināts, nauda norēķinu kontā ienāks dažu minūšu laikā.


Kā saņemt patēriņa kredītu Moneza bankā

 

  1. Pirmkārt, nākamajam aizņēmējam ir jānosaka aizņēmuma summa un atmaksas periods. Tiklīdz jūs noteiksiet šos parametrus, banka izveidos jums individuālu atmaksas grafiku ar optimāliem ikmēneša maksājumiem.
  2. Nosūtīt pieteikumu aizņēmuma noformēšanai Moneza iespējams ar jebkuras ierīces palīdzību, kurai ir pieeja internetam: viedtālrunis, planšetdators, klēpjdators. Pastāvīgie klienti var uzreiz lejupielādēt šīs bankas pielikumu, lai vēlāk sekotu līdzi savām aktivitātēm, kontam un uzzinātu par kreditora jaunākajiem produktiem. Par katra pieteikuma izskatīšanu banka lūdz pārskaitīt simbolisku summu – 0,01 eiro, lai turpmāk varētu jūs identificēt kā savu klientu.
  3. Tiklīdz banka apstiprinās jūsu pieteikumu patēriņa aizņēmuma noformēšanai, nepieciešamā naudas summa ienāks jūsu kontā 15 minūšu laikā.


Kāpēc Moneza kredīti ir izdevīgāki par citiem

 

  1. Katrs topošais bankas klients pats izvēlas nepieciešamā aizņēmuma summu noteiktā naudas “diapazona” robežās.
  2. Moneza klienti iegūst tiesības paši izvēlēties, cik lielu ikmēneša maksājumu viņiem ir visērtāk maksāt. Tieši, vadoties no šī rādītāja, banka izstrādā individuālu atmaksas grafiku.
  3. Patēriņa aizņēmuma noformēšanas process šajā bankā ir samērā vienkāršs un neprasa daudz laika. Aizņēmuma līguma noformēšanai un kredīta summas saņemšanai jūs patērēsiet ne vairāk kā 15 minūtes.
  4. Procentu likme, sākot no 22% gadā, ir fiksēta un ir spēkā visu atmaksas termiņu.
  5. Ērts tehniskā atbalsta serviss, kas ātri atbild uz jūsu jautājumiem.
  6. Un tie ir tikai galvenie iemesli, kāpēc daudzi aizņēmēji izvēlas tieši Moneza banka aizņēmumus.


Bankas klientu bāze aptver aptuveni 190 tūkstošus klientu, kas dzīvo 4 valstu teritorijās. Kredītkompānija nepārtraukti veic aptaujas, lai noteiktu savu klientu apmierinātības līmeni. Šobrīd kopējais klientu novērtējums ir 4,52 balles no 5 iespējamām, kas vēlreiz apliecina lielisko apkalpošanas kvalitāti.


Citi Moneza piedāvājumi


Tā kā neviena kredītorganizācija vai banka neaprobežojas tikai ar vienu finanšu instrumentu, bez patēriņa kredīta Moneza piedāvā vēl 2 bankas produktus:


1. Ātrais kredīts:

 

  • Jūs varat saņemt aizņēmumu tikai dažu minūšu laikā līdz 1950 eiro apmērā.


2. Pārkreditācija vai vairāku kredītu apvienošana vienā:

 

  • Aizņēmējam ir atļauts apvienot neierobežotu daudzumu aizņēmumu vienā aizņēmumā.
  • Kopējā kredīta (visas pārkreditācijas) apmērs var sasniegt 7000 eiro.
  • Kredītu apvienošanas rezultātā ikmēneša maksājums kļūs daudz mazāks, nekā visu maksājumu summa par agrāk noformētajiem aizņēmumiem.


Atbildes uz visizplatītākajiem jautājumiem, saņemot kredītu Moneza bankā


1. Kādi dokumenti ir jāiesniedz Moneza bankā, lai saņemtu kredītu?

 

  • Lai saņemtu naudu Moneza bankā, jums nav jātērē laiks dokumentu savākšanai. Viss, kas nepieciešams – nosūtīt pieteikumu kredīta saņemšanai ar oficiālās Moneza interneta lapas palīdzību.


2. Kā veikt maksājumu 0,01 eiro apmērā, lai mani turpmāk varētu identificēt kā Moneza klientu?

 

  • Lai pabeigtu reģistrāciju Moneza interneta bankā un kļūtu par pilntiesīgu šī kreditora klientu, 0,01 eiro var pārskaitīt no jebkura esoša bankas konta. Citiem vārdiem sakot, lai pārskaitītu naudu, jums ir jābūt savam norēķinu kontam un piekļuvei tam interneta bankā. Uzmanību! Naudas pārskaitījums ir jāveic tikai no personīgā kabineta, kas pieder tikai jums un satur personīgu informāciju par jums.


Lai naudas pārskaitīšana būtu ērta, Moneza banka savā resursā ir izvietojusi rekvizītus saviem nākamajiem klientiem. Jūsu varat pārskaitīt nepieciešamo naudas summu uz Moneza kontu, izvēloties atbilstošo konta numuru no pieejamo rekvizītu saraksta. Un jūsu reģistrācija būs pabeigta.

 

3. Kas man ir jādara (kādas pogas jāspiež), lai saņemtu kredītu?

 

  • Ja jūs agrāk vēl neesat aizņēmies naudu Moneza bankā un pat neesat šīs bankas klients, jums ir jāveic vienkārša reģistrācija oficiālajā bankas resursā. Pirmajā interneta lapā jums ir jāizmanto online kalkulators un jāizvēlas tajā aizņēmuma summa un atmaksas termiņš. Vēlāk spiežam pogu “Saņemt”. Pēc tam jums atvērsies forma, kurā būs jāievada personas dati – jāveic reģistrācija. Lai pabeigtu reģistrāciju, jums ir jāpārskaita 0,01 eiro uz Moneza kontu un jāgaida atbilde uz nosūtīto pieteikumu. Ja banka pieņems pozitīvu lēmumu, nauda jūsu kontā ienāks dažu minūšu laikā.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņematies nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņematies nekādas saistības.

Top interesantākās biznesa idejas

Laura Kattano pameta darbu restorānā, lai uzsāktu savu biznesu, un viņai tas izdevās

Kas ir jāzina, iegādājoties auto

Pieprasījums pēc lietotiem auto Latvijā sasniedz savus maksimālos rādītājus. Daudzi automīļi sāk piemeklēt sev daudz uzticamāku automašīnu

Ātri augošas darbības jomas

Ja esat nolēmis atklāt sev jaunas peļņas gūšanas iespējas, tad naudas ieguldīšana nozarē ar dinamisku attīstību nebūs slikta stratēģija

Auto līzings vai auto kredīts

Meklējot izdevīgu auto iegādes piegādājumu, nākamie īpašnieki saskaras ar sarežģītu dilemmu par tēmu “Kas ir izdevīgāk: auto līzings vai auto kredīts?”