Jaunāko ideju tops garantētai peļņai

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņematies nekādas saistības.

Pēc 12 mēnešiem viņa jau bija veiksmīga biznesmene savā jomā, kas nopelnīja simtiem reižu vairāk, nekā viņas bijušie kolēģi restorānā. Cik naudas viņai bija vajadzīgs, lai izveidotu savu kompāniju? Atbilde: ne vairāk kā 400$. Tieši šī summa bija nepieciešama Kattano, lai nomainītu savu veco datoru pret jaunu un nokārtotu dažas ar uzņēmējdarbības organizēšanu saistītas formalitātes.


Tieši kopš tā laika Kattano klientu bāze ir vairāki tūkstoši cilvēku, un šis skaitlis nepārtraukti pieaug. Turklāt tieši par biznesu šajā jomā jau ir uzrakstīts ne viens vien ekonomikas darbs, kā arī daudzi raksti modes žurnālos.


“Mans padoms ir vienkāršs: ej un dari”, saka Kattano. “Sākt savu biznesu ir samērā grūti. Jums nāksies tikt galā ar milzīgu apjomu rutīnas darba. Bet, ja pirmajā vietā būs jūsu idejas realizācija, un jūs pret savu darbu izturēsities ar maksimālu atbildību, tad apkārtējie cilvēki jūs noteikti ievēros un noteikti atbalstīs jūsu centienus!”


Ja jūs vēl pagaidām neesat izvēlējies savu nākotnes biznesa variantu, jums noteikti vajag “parakties” sevī, izpētīt un izanalizēt personīgos talantus un spējas. Tieši ar to iesaka sākt karjeras izaugsmes eksperti.


Karjeras trenere Debora Brauna – Vilkmana ir pārliecināta, lai atrastu optimālo biznesa ideju, ir jāuzdod sev jautājums: “Kas mani visvairāk interesē?” Cilvēki nepārtraukti mēģina paaugstināt savu karjeras potenciālu, un tieši tāpēc viņi neapstājas pie sasniegtā, bet regulāri izstrādā jaunus biznesa ideju variantus un ievieš tos tirgū. Iesācējiem, kam vēl pagaidām nav nopietna start-up kapitāla, nāksies pārskatīt daudzas biznesa idejas ar budžetu līdz 1000€. Šāds investēšanas variants ir nepieciešams, lai saprastu, cik tuvs cilvēkam būs izvēlētais darbības virziens un vai tas patiešām nesīs peļņu. Iespējams, uzreiz pēc biznesa uzsākšanas daudzi varēs saprast: izvēlētais variants – tas ir dzīves mērķis, kuram jūs esat radīts.


Lai ieviestu skaidrību nedārgu biznesa ideju jomā, šajā rakstā gribam jums piedāvāt 12 peļņas variantus ar start-up budžetu līdz 1000€:


1. Privātskolotājs.


Ja jums ir noteiktas specifiskas iemaņas, prasmes, talanti vai spējas noteiktā jomā, jūs par noteiktu samaksu varat padalīties ar tām ar citiem cilvēkiem. Viena nodarbība ar privātskolotāju skolēnam izmaksā aptuveni 20€.


2. Suņu staidzinātājs jeb “suņu aukle”


Kaut arī Latvijā šī vēl nav populāra profesija, tā pamazām kļūst aizvien populārāka. Kāpēc? Viss ir vienkārši: iegādājoties dzīvnieku mājā vai dzīvoklī, cilvēki apņemas to izvest pastaigā vismaz 3 reizes dienā. Bet kā to izdarīt, ja darbs paņem visu brīvo laiku no rīta līdz vakaram? Lai jūsu mīlulis viens pats visu dienu negarlaikotos dzīvoklī un varētu mazliet padraiskoties, par atsevišķu samaksu jūsu suni izvedīs pastaigā “suņu aukle”. Turklāt šādam speciālistam ir vairāk vai mazāk jāorientējas suņu aprūpē un skaidri jānovērtē dzīvnieka stāvoklis.


3. Profesionāls uzkopējs


Ja tīrība jums ir ļoti svarīga, un sakārtot savu māju jums izdodas dažu minūšu laikā, kāpēc gan nepiedāvāt savu veiklību un izveicību mājas kārtošanā arī citiem cilvēkiem, kam ļoti nepieciešama tīra māja? Jo daži Latvijā dzīvojošie cilvēki ir tik ļoti aizņemti, ka viņi pat nezina, kur savā mājā ir jānoliek lietas. Par ātru, precīzu un kvalitatīvu darbu, tas ir, operatīvu mājas vai dzīvokļa uzkopšanu jūs varat nopelnīt nesliktu naudu.


4. Modes stilists


Nav novitāte, bet, ja jums ir lieliska gaumes izjūta, jūs varat papildināt esošo modes stilistu rindas. Daudzi cilvēki Latvijā nevar atļauties maksāt 100€ stundā tikai par to, lai kāds viņus iemācītu stilīgi apģērbties un reprezentabli izskatīties. Pieejams stilists vienmēr būs pieprasīts, turklāt jūs varat izveidot savu personīgo bloku, kas palīdzēs jums nopelnīt papildus naudu.


5. Tulks


Daudzas kompānijas uztur sakarus ar ārvalstu partnerim, tāpēc laiku pa laikam uzņēmumi vēršas tulkošanas birojos, bet reti kad izdodas ātri sadabūt tulku. Tāpēc kompānijas bieži algo personīgo tulku, kas varēs strādāt jebkurā kompānijai ērtā laikā.


6. Fotogrāfs


Tam ir grūti noticēt, bet pat 21.gadsmitā, kad katram Latvijas iedzīvotājam ir personīgais viedtālrunis ar fotokameru, cilvēki ir tik slinki, ka ir gatavi pirkt svešas fotogrāfijas. Tieši tāpēc tika izveidotas unikālas dažādu fotogrāfu datu bāzes, un tieši šādus kadrus par naudu labprāt pērk kompānijas reklāmas, prezentāciju vajadzībām u.t.t. Tieši tādā veidā, pat ar vidējas kvalitātes fotoaparātu, jūs varat nopelnīt naudu, dienā uzņemot vairākus interesantus fotoattēlus.


7. Izsūtāmais zēns


Daudzas kompānijas saskaras ar to, ka dienas laikā tām ir jānosūta dokumenti vienas pilsētas robežās. Kurjera pakalpojumi šai gadījumā nav piemēroti, jo izmaksās pārāk dārgi, bet izsūtāmā zēna piedāvājums ir pilnībā pieņemams. Jūs varat izvēlēties ērtu pārvietošanās rādiusu, piemēram, 1 km no dzīves vietas, un šīs zonas robežās nodot vai piegādāt objektus atbilstoši kompānijas pasūtījumam.


8. Rakstnieks – frīlancers


Gandrīz katrai kompānijai ir sava interneta lapa, kurai nepieciešama nepārtraukta atjaunošana, tas ir, dažādu tekstu rakstīšana. Ja tev ir rakstnieka talants, šis būs tieši tavs biznesa variants.


9. Ierakstu meistars


Šis ir darbs dažādās jomās: skaņa un video. Var sākt ar nelielām intervijām, lai vēlāk turpinātu ar lieliem piedāvājumiem un sāktu pelnīt nesliktu naudu. Viss, kas jums nepieciešams, lai varētu piedāvāt šo pakalpojumu – tā ir prasme rakstīt scenārijus, mazliet brīva laika un dators. Ja jums ir viss augstākminētais, tad pamēģiniet tieši šo variantu. Šajā pakalpojumu jomā reti sastopami cilvēki, kas vīlušies savos ienākumos.


10. Automašīnu izrotāšana


Radīt unikālus rotājumus automašīnām jebkurā gadījumā ir izdevīgāk, nekā sēdēt parastā darbā un saņemt darba algu. Piedāvājumus šajā jomā jūs varat izvietot praktiski jebkurā online tirdzniecības vietnē, bet pašas preces varat gatavot no kā vien vēlaties: no jebkuriem materiāliem, kas gadījušies jums pa rokai. Pats galvenais šajā darbā: radīt ko pilnīgi jaunu, nebijušu. Bet galvenais, lai auto rotājumi izskatītos dārgi.


11. Kosmētikas izplatītājs


Neskatoties uz to, ka kosmētikas kompāniju piedāvājumu ir pat vairāk, nekā pieprasījums pēc šīm precēm, arī šāds peļņas variants var būt veiksmīgs. Ar nosacījumu, ka izpildīsiet dažas svarīgas rekomendācijas:

 

  • jūs nesēdēsiet uz vietas, bet piedāvāsiet kosmētiku, apmeklējot klientus mājās un darba vietās;
  • savā piedāvājumā jūs izmantosiet tikai kvalitatīvu produkciju;
  • jums ir jāizvēlas piemērota klientu auditorija, kā arī ideālais veids panākt, lai klienti paši vērstos tieši pie jums.

 

12. Vizāžists


Ja iemācīsities make-up uzklāšanas mākslu, varēsiet droši izmantot šo naudas pelnīšanas veidu pie sevis mājās. Tiklīdz iziesiet apmācību, jums būs nepieciešams iegādāties jaunākos produktus kosmētikas pasaulē, bet pēc tam pieteikt sevi attiecīgajai auditorijai. Iegādājoties kosmētiku darbam, neaizmirstiet, ka svarīgi izvēlēties nevis kvantitāti, bet kvalitāti. Tāpēc, aprēķinot esošo naudas summu, kas paredzēta start-up, jums ir precīzi jāzina, ko konkrēti jūs iegādāsieties. Vizāžista pakalpojumi maksā vidēji 35€. Ja jums būs nepieciešams praktiskais treniņš, tad kā variantu varat izmantot video apmācību vai draugu sejas.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņematies nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņematies nekādas saistības.

Kredītu apdrošināšana

Vēršoties finanšu iestādē pēc palīdzības kredīta veidā, mēs reti aizdomājamies par to, ka šajā situācijā iesaistām arī savus tuviniekus

Kredīts vasarnīcas iegādei

Par ko visvairāk sapņo lielo pilsētu iedzīvotāji? Protams, par savu “pasaku” ārpus pilsētas robežām ar nosaukumu “vasarnīca”!

Ātri augošas darbības jomas

Ja esat nolēmis atklāt sev jaunas peļņas gūšanas iespējas, tad naudas ieguldīšana nozarē ar dinamisku attīstību nebūs slikta stratēģija

Patēriņa kredīts Norvik bankā

Gandrīz visi aizņēmēji zina, kā pareizi un izdevīgi noformēt patēriņa kredītu, bet diemžēl ne visi ievēro tā atmaksu saskaņā ar naudas atgriešanas grafiku

Patēriņa kredīts Moneza

Kāpēc tieši patēriņa aizņēmumi ir kļuvuši tik populāri un neaizvietojami?