Kādu kredītu izvēlēties?

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Kam mēs vispirms pievēršam uzmanību, izvēloties kredītu? Protams, tā ir kredīta procentu likme, kredīta atmaksas termiņš un vēl retāk – kredīta pirmstermiņa atmaksas iespēja. Bet nevienu neinteresē, kādā veidā mēs veiksim ikmēneša maksājumus un cik viegli vai grūti to būs izdarīt. Tieši tāpēc galvenās grūtības sākas uzreiz pēc kārtējā kredīta paņemšanas un tās ir tieši saistītas ar kredīta minimālā maksājuma izdarīšanu.

 

Tāpēc aizņēmējam nereti nākas atprasīties no darba un izstāvēt garas rindas “vajadzīgajā” terminālī, lai veiktu ikmēneša maksājumu, jo tikai šī iekārta “spēj” pieņemt jūsu kredīta maksājumu. To, protams, var izdarīt jebkurā citā tuvākajā bankā vai, izmantojot kādu citu maksāšanas sistēmu, bet tad tas izmaksās daudz dārgāk. Reizinot šādu pārmaksu vismaz ar 12 mēnešiem, rezultātā sanāk iespaidīga summa. Bet ja jums ir vairāki kredīti un katrs ir jāmaksā dažādā laikā pie dažādiem kreditoriem – jau pēc dažiem mēnešiem jūs sāksiet sapņot par savu kredītu pirmstermiņa atmaksu.

 

Izvēloties aizņēmumu, kredīta atmaksas ērtums tagad ir viens no svarīgākajiem kritērijiem. Daudz racionālāki aizņēmēji uzreiz ņem vērā šo apstākli, noformējot kredītu, un vēršas pie populārākiem kreditoriem ar attīstītu filiāļu tīklu.

 

 

Piemērs no dzīves

 

Nesen kāda no manām draudzenēm iegādājās ārkārtīgi modernu plazmas televizoru ar lielu atlaidi, bet kredītā. Atbraucot ar pirkumu mājās, viņa gribēja iepriecināt vīru, bet laimīgu sejas izteiksmi viņa neredzēja: vīram, protams, pirkums patika, bet viņu mulsināja vecais, vēl neatmaksātais ledusskapja kredīts. Lieta tāda, ka kredītu maksā tieši viņš. Lai to varētu izdarīt, viņš veic veselu “ceremoniju”: atprasās no darba, brauc uz otru pilsētas galu, lai nokļūtu savas bankas filiālē, pēc tam vēl izstāv rindu uz kasi.

 

Un viņš uzreiz iztēlojās, kā viņš tērēs vēl vienu darba dienu mēnesī vēl viena kredīta apmaksai, bet jau citā bankā, un priecāties vairs nebija iemesla. Lai kaut kā nomierinātu vīru, draudzene apsolīja piemeklēt viņam bankas pakalpojumu, kas ļauj apmaksāt parādus daudz vieglāk un vienkāršāk, turklāt pie viena kreditora. Viņa patiešām tik ļoti aizrāvās ar šo mērķi, ka bija pat gatava apvienot visus kredītus vienā, bet tik tālu netika. Viņa atrada daudz izdevīgāku piedāvājumu, kas ļāva norēķināties gandrīz ar visiem kreditoriem, esot tikai vienas bankas klientam.

 

Kā apmaksāt visus kredītus ātri, droši un lēti

 

Izmantojot lielāko valsts banku terminālus, jūs saņemat iespēju atmaksāt citu kredītu maksājumus gandrīz par velti pat bez bankas kartes. Ja nepažēlosiet savu laiku un kļūsiet par liela banku magnāta klientu, tad varēsiet ne tikai apmaksāt kredītus, bet arī komunālos maksājumus, izmantojot ērtos internetbankas pakalpojumus. Protams, neviens nav atcēlis arī iespēju veikt visu kredītu konsolidāciju daudz prestižākā bankā, izmantojot izdevīgu piedāvājumu un ieekonomējot uz pārmaksu par gada likmi. Šādu piedāvājumu jūs vienmēr varēsiet izmantot, pat ja jums vispār nav kavētu maksājumu termiņu, parādu vai soda naudu par esošajiem aizņēmumiem.

 

Maksājam caur interneta resursu

 

Lai veiktu jebkurus online maksājumus, jums būs jāpieslēdzas pie kopējās sistēmas un jāatver sava karte. Tikai pēc tam jūs varēsiet izmantot savu profilu, turklāt ienākt un veikt maksājumus tajā būs iespējams no jebkuras pasaules vietas 24 stundas diennaktī. Veikt online maksājumu būs samērā vienkārši, bet kredīta vai vairāku aizņēmumu atmaksai jūs varēsiet uzstādīt automātisko maksājumu, kas reizi mēnesī konkrētā datumā bez jūsu līdzdalības pārskaitīs naudu bankai – kreditoram uz iepriekš norādītajiem rekvizītiem.

 

Lai apstiprinātu naudas pārskaitījumu, jums būs tikai jānosūta parole atbildes ziņojumā, kas tiks atsūtīts uz jūsu telefonu, kurš pieslēgts mobilajai bankai. Protams, jūsu kontā ir jābūt pietiekamiem naudas līdzekļiem, lai veiktu visus maksājumus vai kredītu iemaksas. Protams, jebkuram iesācējam – lietotājam var rasties problēmas ar pirmā maksājuma izdarīšanu. Šajā gadījumā jums vienmēr palīgā nāks virtuālais konsultants, karstās līnijas speciālists vai bankas darbinieks no tuvākās šīs bankas filiāles.

 

Ekspertu padomi

 

Mūsdienu bankas pakalpojumu tirgus piedāvā milzīgu finanšu piedāvājumu klāstu, un katrs no tiem atšķiras ar savu pievilcīgumu. Tieši uz to uzķeras nepieredzējuši aizņēmēji. Pat neko nezinot par šādu banku, viņi cenšas saņemt kredītu tieši tur, bet pēc tam jau sākas problēmas ar tā atmaksu. Visiem potenciālajiem aizņēmējiem gribētos ieteikt: pirms izvēlieties kādu konkrētu bankas piedāvājumu, pievērsiet uzmanību tam, ko piedāvā jūsu pastāvīgais vai algas partneris.

 

Iespējams, pēdējā nosacījumi būs mazāk lojāli, bet jūs sevi neapgrūtināsiet ar vajadzīgā termināla vai šīs bankas filiāles meklējumiem. Un ja jūs ar laiku atradīsiet vēl izdevīgāku piedāvājumu, varēsiet veikt visu kredītu konsolidāciju un mierīgi atmaksāt tikai vienu kopējo kredītu.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Nauda pret dzīvokļa ķīlu

Kā izpildīt savas kredītsaistības 

Populārais kredīts

Kāpēc aizņēmēji baidās vērsties pie bankām, kā novērtēt savas kredītiespējas un noteikt

Derīgie kredīti

Kā atpazīt izdevīgu kredītu un nenonākt parādu valgā.

Kredītu salīdzināšana online

Visbiežāk tiek salīdzināti mērķa aizņēmumi