Privātie kredīti pret parakstu

Pieteikuma forma

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Lēmuma pieņemšanu aizņemties no privāta kreditora var veicināt vairāki faktori:

 

  1. jums ir negatīva kredītvēsture;
  2. jums nav laika iesniegt pieteikumu bankā, lai saņemtu kredītu, un jums nav iespējas sniegt kreditoram pieprasītos dokumentus;
  3. jūs neatbilstat bankas prasībām;
  4. jums jau ir vairāki “atvērti” kredīti un uz nākamo varat necerēt;
  5. privātais investors ir piedāvājis jums izdevīgākus nosacījumus aizņēmumam bez ķīlas.

 

Uzreiz gribas brīdināt visus aizņēmuma kārotājus un ieteikt viņiem neievietot internetā tādus “palīdzības saucienus” kā “steidzami aizņemšos naudu pret procentiem” u.t.t. Šajā gadījumā 50% personu, kas atsauksies uz jūsu sludinājumu, apsolīs jums palīdzību, bet patiesībā tikai padziļinās jūsu jau tā kritisko stāvokli. Krāpnieki saprot, ka cilvēks, kas atrodas grūtā finansiālā stāvoklī, ir gatavs iet uz visu, īpaši, ja nauda ir nepieciešama steidzami, tāpēc viņi izdomā dažādus trikus, apsolot vēlāk izsniegt aizņēmējam nepieciešamo summu.

 

Aizņēmums bez ķīlas, bet pret parakstu

 

Pirmkārt, pirms izlemjat parakstīt parādzīmi, iepazīstieties ar tās saturu un uzdodiet sev jautājumu: vai esmu gatavs piekrist šādiem nosacījumiem? Otrkārt, šī dokumenta traktējums ne vienmēr ir vienpusējs, tāpēc ja kaut kādi teikumi jum izraisa šaubas, lūdziet savu investoru mazliet mainīt teksta formulējumu.

 

Kādas krāpnieciskas shēmas darbojas, izmantojot aizņēmumu bez ķīlas:

 

  • Investors jums apgalvo, ka, lai saņemtu aizņēmumu bez ķīlas, jums ir jāveic neliela priekšapmaksa, tas ir, jāpārskaita nauda uz viņa elektronisko maciņu, jānosūta naudas pārvedums u.t.t. Šādu vajadzību var skaidrot ar apdrošināšanas iegādi, avansa maksājumu, parādzīmes noformēšanas izdevumiem u.t.t. Bet patiesībā pēc naudas saņemšanas pseido kreditors nozudīs, aizmirstot izsniegt jums solīto aizņēmumu.
  • Vēl pirms aizņēmuma vai naudas saņemšanas, jūs parakstāt parādzīmi, kurā norādāt parāda summu un naudas atgriešanas termiņu un tūlīt to parakstāt. Pēc tam investors paņem no jums šo dokumentu, bet naudu neizsniedz. Pēc mēneša viņš sāk pieprasīt no jums parāda apmaksu. Šajā gadījumā jūs ne tikai nesaņemsiet aizņēmumu, bet būsiet arī spiests atmaksāt kredītu, kuru neesat paņēmis.

 

Saprotams, ka nedrīkst katrā kreditorā saskatīt krāpnieku, bet var jau iepriekš sevi pasargāt. Pārdomājot savu darbību secību, jūs samazināt risku iekrist afēristu “tīklos”.

 

Kā sameklēt vērtīgu aizņēmumu

 

Nevajag ķerties pie pirmās norādes, kurā kāds jums apsolīs naudu. Iespējams, šis piedāvājums nebūs jums izdevīgs. Vislabāk iepriekš veikt šādu programmu monitoringu un sameklēt vispiemērotākās. Kur atrast šādu informāciju:

 

  • Tematiski forumi internetā, blogi.
  • Tuvinieku un radinieku stāsti un atsauksmes.
  • Sludinājumi avīzēs un citos masu informācijas līdzekļu avotos.
  • Kreditoru sludinājumu dēļi interaktīvā režīmā.

 

Izmantojot šādu metodi, jūs varēsiet ne tikai atrast vajadzīgo informāciju, bet arī izvietot savu sludinājumu par vajadzību saņemt naudu ar aizņēmuma palīdzību. Ja kreditoru sludinājumu lapā varēsiet atrast sev piemērotu programmu, sameklējiet maksimālo informāciju par kreditoru internetā, atrodiet reālas cilvēku atsauksmes, kas jau vērsušies pie šīs personas pēc palīdzības.

 

Aizņēmumu bez ķīlas saņemšanas nosacījumi

 

Privātie investori, atšķirībā no bankām, neizmanto nekādus kopējus naudas izsniegšanas vai aizņēmuma izmaksāšanas šablonus, tāpēc ikviens no viņiem “izdomā” savus personīgos kreditēšanas noteikumus: nosacījumus, prasības, gada likmes un naudas atgriešanas mehānismus. Darījumu noformēt var arī, ņemot vērā kreditoru personīgos priekšstatus par to, kā tam ir jānotiek.

 

Individuālā privātā aizņēmuma raksturīgās iezīmes:

 

  1. Parasti aizņēmumu bez ķīlas privātais kreditors izsniedz, sastādot parādzīmi vai līgumu, kuru pēc tam apstiprina notārs.
  2. Investors var jums pajautāt, kādām vajadzībām jūs gribat tērēt aizņēmuma naudu.
  3. Pat tik ātrs darījums liek aizņēmējiem iesniegt minimālās ziņas par sevi, dokumentu kopijas: pasi, autovadītāja tiesības, izziņu no darbavietas par ienākumiem vai darba stāžu.
  4. Privāto aizņēmumu var izsniegt uz laiku no 1 līdz 6 mēnešiem, retāk aizņēmējam izdodas noformēt šādu kredītu ar atmaksas termiņu, kas pārsniedz 1 gadu.
  5. Procentu likmes – atsevišķs punkts šādos aizņēmumus, kas jāizskata ar īpašu uzmanību. Parasti maksa par aizņēmuma izmantošanu ir 10% mēnesī, bet likme tiek aprēķināta nevis uz parāda atlikumu, bet sākotnējo kredīta summu. Salīdzot to ar bankas variantu, kur katrs nākamais maksājums aizņēmējam samazinās. Jau parādzīmes parakstīšanas brīdī aizņēmējs norāda pilnu parāda apmēru, tas ir pats aizņēmums + aprēķinātie procenti par plānoto atmaksas termiņu, tāpēc, ja nolemsiet atmaksāt parādu ātrāk, tāpat nevarēsiet ieekonomēt.

 

Nianses aizņēmumiem pret parakstu

 

Ne vienmēr investori ar saviem aizņēmējiem slēdz līgumu ar notariālu apstiprinājumu, nereti pietiek ar parakstu par naudas saņemšanu. Nevajag apšaubīt šī dokumenta spēku, jo tas ir likumīgs parāda esamības apliecinājums. Lai noformētu aizņēmumu pret parakstu, var paiet daudz ilgāks laiks, bet gadījumos, kad aizņēmējs atsakās atgriezt naudu kreditoram, sekas var būt daudz nopietnākas, kā neatgriežot kredītu bankai.

 

Pret jebkura dokumenta izstrādi vai parakstīšanu, kas uzliek mums konkrētas saistības, ir jāattiecas ar maksimālo nopietnību un uzmanību, jo rezultātā jūsu paviršība var pārvērsties par ieslīgšanu parādu verdzībā.

 

Aizņēmumi bez ķīlas: kādi tie ir

 

Pirmkārt, aizņēmumu bez ķīlas raksturo neliela summa. To saņemt ir samērā vienkārši, īpaši, ja runa iet par privātajiem investoriem. Aizņēmumu bez ķīlas var izsniegt arī banka, bet jautājums par tā saņemšanu ir atkarīgs no aizņēmēja: vai viņš atbilst kreditora prasībām un vai viņam pietiek laika šāda kredīta noformēšanai.

 

Vēl viens aizņēmumu bez ķīlas izsniegšanas variants ir mikrokredītu organizācija, kuru nebūs grūti atrast tīmeklī. Šādas kompānijas ļauj gandrīz acumirklī noformēt nelielu naudas summu, pārskaitot to uz jūsu karti vai norēķinu kontu, elektronisko maciņu. Viss, kas nepieciešams, lai saņemtu šādu aizņēmumu: aizpildīt anketu – pieteikumu, kurā tiks norādītas galvenās ziņas par jums un jūsu ienākumu līmenis (neatkarīgi no tā formalitātes).

 

Kā redzam, saņemt aizņēmumu bez ķīlas iespējams vairākos veidos, bet jebkurā gadījumā, aizņēmējam ir jāizvēlas, kura metode viņam ir tuvāka un pieejamāka.

Kredītu kalkulators

EUR
Kalkulatoram ir informatīvs raksturs
Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Uzzini savu kredītreitingu

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Aizdevums

Kāpēc bankas aizņēmumi kļūst aizvien nepopulārāki, bet to reitinga vietas TOPos aizvien biežāk aizvieto iedzīvotāju finanšu atbalsta online servisi?

Nebanku kredīts

Ar ko pievilcīgi nebanku kredīti un kāpēc tie ir tikpat populāri kā banku?

Kredītu parādnieki

Lai kā mūs neraksturotu banka, agrāk vai vēlāk ikvienam no mums pienāk akūts naudas trūkuma brīdis, kad vienīgais sakrājošos problēmu risinājums ir vēršanās bankā ar mērķi saņemt jaunu kredītu.

Kredītu centrs

Kritiskos finansiālos brīžos ikviens no mums meklē optimālo izeju no situācijas, un parasti šāda palīdzība ir banku kreditēšana.

Studiju kredīts

Visi ir pieraduši, ka kredīts – tas ir finanšu pakalpojums, kas izstrādāts, lai apmierinātu konkrētu cilvēka fizisko vajadzību.